Ana Sayfa Sitene Ekle İletişim
TORTUMDA CAMİLER HAFTASI PROGRAMINA YOĞUN İLGİ- Haberlerimiz

TORTUMDA CAMİLER HAFTASI PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

Tortum Müftülüğü tarafından Camiler ve Din görevlileri haftası münasebetiyle  düzenlenen programa ilgi yoğun oldu.

Tortum Müftülüğü Merkez Kur’an Kursu konferans salonunda  düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Halit MENGİ, İlçe Müftüsü Celal BÜYÜK, Emekli İl Müftüsü Halil KORKUT kurum amirleri ve Tortum Müftülüğü  personeli tam kadro katıldı. Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. İstiklal Marşının ardından sunulan sine vizyon gösterisi katılımcılardan büyük beğeni topladı. Tortum merkez camii İmam Hatibi Muhammet AKTAŞ’ın Kur’an-ı kerim okuduğu programda açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Celal BÜYÜK camiler ve engelliler temalı bir konuşma yaptı. Ardından Tortum Müftülüğü görevlilerinden Yusuf KILINÇ engellilerin sorunları ve camilerde karşılaşılan problemlerden bahsetti ve bu konuda hazırladığı projeyi tanıttı. Emekli İl Müftüsü Halil KORKUT hocanın konferanslarının ardından Erzurum Ömer Nasuh-i BİLMEN eğitim merkezi öğretmenlerinden Nurettin YILDIRIM’ın ilahi ve kaside sunumu oldu. Program İlçe Kaymakamı Halit MENGİ’nin hayırsever vatandaşlar Gültekin TOPAL, Hamit MORKOÇ, H.Ahmet DEMİRCİ, Şerif AKBULUT’a teşekkür belgesi verimesiyle son buldu.

DİĞER FOTOLAR  İÇİN TIKLAYINIZ.

TORTUMDA CAMİLER HAFTASI PROGRAMINA YOĞUN İLGİ
   597 Kez okundu |   Tarih : 05/10/12
ZİYARETÇİ BİLGİLERİ -> : Bugün Tekil : 53 | Toplam Tekil : 39959 | Aktif Ziyaretci : 2
Web Tasarım & Yazılım bY: Yusuf Kılınç